De ce Black-Friday in contabilitate?, editoriale, top conta

Acasa      Contact
Linkuri utile
Vizitatori

Home - Editoriale - De ce Black-Friday in contabilitate?

De ce Black-Friday in contabilitate?

 BD Audit Group este primul grup de firme de audit, contabilitate si consultanta care are o abordare de marketing de tip BLACK-FRIDAY. De ce?

De fapt, in contabilitate Black-Friday este Black-Month pentru ca un serviciu de calitate si la un pret bun nu poti sa-l achizitionezi ca si un telefon. Ai nevoie de timp de gandire, de analiza daca merita sau nu merita, de intalniri face-to-face cu cel care iti va tine evidenta afacerii si patrimoniului firmei tale. Nu poti lua o decizie in cateva minute si nici chiar ore. Iti trebuie cateva zile, cel putin.

Prima data cand a apelat la aceasta politica de marketing BD AUDIT GROUP a fost anul trecut. A fost o surpriza pentru mai toti care au contact cu grupul de firme BD AUDIT.

Anul acesta oferta de BLACK-FRIDAY, in afara de faptul ca este consistenta, vine si intr-o perioada propice pentru achizitia de servicii de contabilitate. Lunile de sfarsit de an sunt cele mai bune pentru ca un contabil poti sa-l schimbi eficient doar atunci cand schimbi si anul. Este foarte greu ca pentru un exercitiu financiar sa se ocupe doi contabili in loc de unul.

Oferta este consistenta pentru ca cei care semneaza contract valabil incepand cu ianuarie 2014 pana in 23 decembrie 2013, au o luna gratuit de contabilitate la care se adauga un an intreg gratuit de HOSTFIN - servicii on-line de raportare si inca 50% ore gratuite de consultanta in plus fata de orele prevazute in contract (minim 4 ore/luna).

Nu trebuie sa uitam de faptul ca serviciile sunt de calitate superioara daca tinem cont de faptul ca BD AUDIT GROUP are clienti vechi de peste 10 ani, adica exista o lunga si buna colaborare intre grup si clienti, implicit o stabilitate.

Este salutara aceasta oferta. Macar de contabil bun sa ai parte pentru ca de restul se "ocupa" guvernantii.

Sorin Branciog
Exp.ctb si auditor financiar
CEO BD AUDIT GROUP


Socializam
Contul meu
Email :
Parola :
Nu ai cont inca ?
creeaza-ti unul aici
Am uitat parola
Curs Valutar 09-12-2019
USD 4.1131 LEI
EURO 4.5057 LEI
Newsletter
Introduceti e-mailul in
casuta de mai jos pentru
a va abona la newsletter

Articole din data de
<< < Decembrie 2019 > >>
  D L Ma Mi J V S
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31
 
Declaratii de transparenta
Pentru 2011
Pentru 2012
Termeni si conditii
2019 Copyright TopConta.ro. Toate drepturile rezervate.